Sandokanove oči

Suroviny


Biela hmota:

125 g stuženého tuku
5 lyžíc strúhaného kokosu
4 lyžice sušeného mlieka SABI
3 lyžice práškového cukru

Orechová plnka:

100 g mletých vlašských orechov
50 g práškového cukru
50 g masla SABI
rum alebo rumová aróma

Čokoládová poleva:

125 g stuženého tuku
50 g kakaa
4 lyžice práškového cukru
4 lyžice čokoládového pudingu v prášku

Postup


Stužený tuk zohrejeme a do teplého pridáme  cukor, kokos, sušené mlieko a vymiešame.
Na orechovú plnku si vymiešame mäkké maslo s cukrom, orechmi a rumom. Zo stuženého tuku, cukru, kakaa a pudingu si   pripravíme čokoládovú polevu.
Do malých papierových košíčkov dáme najprv bielu hmotu, potom plnku a zalejeme to čokoládovou polevou.    

Vrch ozdobíme lentilkou.

 

čas prípravy

30 minút

počet porcií

10 porcie

zložitosť

stredná

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore